Cursuri de igienă

HYGMASTER S.R.L. este avizată de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării (la data emiterii actului normativ) să desfășoare cursuri de instruire privind ÎNSUȘIREA NOȚIUNILOR FUNDAMENTALE DE IGIENĂ. Cursuri igiena Craiova.

Avizată de Ministerul Sănătății

HYGMASTER S.R.L. este avizată de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării ( la data emiterii actului normativ) să desfășoare cursuri de instruire privind ÎNSUȘIREA NOȚIUNILOR FUNDAMENTALE DE IGIENĂ.

Formatorii sunt medici primari

Formatorii sunt medici primari în specialitatea igienă, cu o vastă experiență practică și teoretică, autorizați să predea cursul de instruire privind ÎNSUȘIREA NOȚIUNILOR FUNDAMENTALE DE IGIENĂ.

Certificat de absolvire

Conform legislației în vigoare (Ordinul MS 1225/5031/2003), cursul trebuie reînnoit din 3 în 3 ani, iar în urma absolvirii examenului organizat de D.S.P. județean se eliberează un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE.

Unde se organizează cursurile?

Cursurile se organizează la punctul de lucru al societății noastre sau la sediul solicitantului, la cerere, pentru grupe de minim 10 cursanți.

Programe de instruire

HYGMASTER S.R.L. este avizată să realizeze programe de instruire privind ÎNSUȘIREA NOȚIUNILOR FUNDAMENTALE DE IGIENĂ pentru următoarele module:

 • Modulul 1:
  Servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor, inclusiv alimentație publică și a colectivităților
 • Modulul 2:
  Servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii și tineri, unităti de cazare, hoteluri, moteluri, cabane
 • Modulul 3:
  Producția și distribuția apei potabile, inclusiv a apei îmbuteliate
 • Modulul 4:
  Servicii de îngrijire corporală
 • Modulul 5:
  Servicii tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare

Serviciul include: înscrierea la sediul/punctul de lucru al solicitantului, organizarea cursului, suport de curs, programarea la examen, livrarea certificatelor , anunțarea în timp util a beneficiarilor pentru reînnoirea certificatelor.

Hotărârea de Guvern nr. 857 din 2011

Conform Hotărârii Guvernului nr. 857 din 2011, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 621 din 01.09.2011, intrat în vigoare la: 11.09.2011, la art. 5 se precizeaza:

"Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice angajarea şi/sau menţinerea în unităţile care desfăşoară activitate de producţie şi de comercializare a produselor alimentare, de alimentaţie publică şi colectivă, servicii şi producţie de apă potabilă, precum şi servicii de întreţinere corporală a personalului fără certificatul de instruire profesională privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, conform reglementărilor legale în vigoare."

Vezi Legislaţia

Cursuri igiena Craiova pentru toate modulele de instruire.

Alte servicii

Hazard analysis and critical control point (HACCP)

Este un sistem preventiv de control, care are drept scop asigurarea calității alimentelor.

Punere pe piaţa U.E. a produselor cosmetice

Scopul serviciilor noastre este de a facilita comercializarea eficientă a produselor cosmetice.

Studii de impact asupra sănătăţii populaţiei

Societatea noastră este autorizată să efectueze studii de impact asupra sănătății populaţiei.