Servicii

Numitorul comun al întregii palete de servicii prestate cu profesionalism de HYGMASTER S.R.L. este PREVENȚIA. Pentru că prevenție înseamnă, printre altele, să cunoști și să aplici regulile de igienă în toate domeniile de activitate în care există un risc real sau potențial de afectare a sănătății unei persoane, a unei colectivități sau a unei întregi populații.

1

Cursuri de igienă

HYGMASTER S.R.L. este avizată de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării să desfășoare cursuri de instruire privind însușirea noţiunilor fundamentale de igienă.

Află detalii

2

HACCP

Este un sistem preventiv de control care are drept scop asigurarea calității alimentelor. Se bazează pe acțiuni preventive în cadrul tuturor proceselor din lanțul alimentar.

Află detalii

3

Punere pe piaţa U.E. a produselor cosmetice

Scopul serviciilor noastre este de a facilita comercializarea eficientă a produselor cosmetice de către firmele implicate în importul și distribuția produselor cosmetice.

Află detalii

4

Studii de impact asupra sănătăţii populaţiei

Societatea noastră este autorizată să efectueze studii de impact asupra sănătății, fiind înscrisă în Evidența elaboratorilor de studii de evaluare a impactului asupra sănătății.

Află detalii